Juridiska fakulteten

Aktuellt om utlandsstudier

Här hittar du viktiga meddelanden som berör dig som redan är utbytesstudent eller är intresserad av att studera inom ramen för något av våra utbytesavtal. Besök gärna sidan regelbundet för att få tillgång till den senaste informationen.

Antagningen till utbytesstudier via Juridiska institutionen för läsåret ht 2018 – vt 2019 är klar.

Antagningsbesked har skickats per post till alla sökande den 15 februari.

Lista över de sökande som antagits finns anslagen på Juridiska institutionens anslagstavla för utbytesstudier samt utanför Studerandeexpeditionen på Munken 2. Det går även bra att ringa studerandeexpeditionen som kan ge besked om du antagits. (De kan svara när expeditionen är öppen och de inte är upptagna med besök.)

Senast måndagen den 26 februari måste vi ha besked av dig som sökt om du tackar ja eller nej till den plats du antagits till eller är reservplacerad på.
Fyll i din svarsblankett och lämna den i brevlådan utanför Studerandeexpeditionen på Munken 2.

Restplatserna är möjliga att söka fram till senast den 12 mars. All information om hur platserna söks finns på restplatslistan. Restplatslistan finns anslagen på Juridicum men finns också om du klickar här: Restplatslista

Observera att ingen ytterligare antagning till Juridicums utbyte läsåret ht 2018 – vt 2019 kommer att ske.

Besökstider: måndagar och onsdagar 13.00-14.30; torsdagar 11.00-12.00
Telefontider: måndagar och onsdagar 15.00-16.00; torsdagar 10.00-11.00