Bli kommunikatör hos oss!

10 september 2021

Juridiska fakulteten söker just nu en kvalificerad kommunikatör som vill vara med att utveckla och sprida nyheter om fakultetens verksamhet när det gäller främst forskning.

Arbetsuppgifter: Dina arbetsuppgifter kommer att vara främst strategiskt operativa. Huvuduppgiften är att informera och kommunicera institutionens verksamhet avseende i första hand forskning och i andra hand utbildning till externa och interna målgrupper. I detta ingår att leda fakultetens strategiska arbete med att utarbeta hållbara kommunikationsstrategier kring forskning. Din uppgift är därutöver att utforma information om forskning vid institutionen för att säkerställa en modern och kontinuerlig spridning av kommande och pågående aktiviteter och av forskningsresultat till vetenskapssamhället och allmänheten. Utifrån existerande webbpubliceringsverktyg ansvarar du för att utveckla och uppdatera den befintliga hemsidan. Du kommer att söka upp våra forskare och producera egna texter samt bearbeta andras texter på svenska och engelska för publicering i lämpliga kanaler. Du kommer att verka som stöd åt såväl enskilda forskare som forskargrupper för att hjälpa till att synliggöra deras verksamhet.  

Arbetet innebär många kontakter och vi söker dig som har ett resultatinriktat arbetssätt, en känsla för kvalitet i text och bild samt mycket god samarbetsförmåga och förmåga att skapa nya sociala kontakter. Du är en idérik och kreativ person som själv tar ansvar för dina uppgifter och driver dina processer vidare, du är flexibel och har intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra.

Se hela annonsen

Nyhetsbanken