Praktisk information

Adress m.m. 

Konferensen kommer genomföras på Nedre Slottsgatan 6D, 753 09 Uppsala. Alla föredrag hålls i anrika Slottsbiografens lokaler, och lunch, fika m.m. på Hambergs festvåning en trappa upp. 

Anmälningsvillkor

Konferensen är för närvarande fulltekcnad. Om du vill skrivas upp på en kölista och erbjudas plats i fall någon lämnar återbud, är du välkommen att göra en intresseanmälan!

Deltagande på konferensen är kostnadsfritt och inkluderar servering av lunch och fika bägge dagarna. Din plats är på konferensen är bekräftat först när du får ett bekräftelsemail som svar på din anmälan. Anmälan måste ske senast 11 november 2022 och anmälan är bindande. Av hänsyn till matbeställningar m.m. kommer återbud som lämnas senare än den 23 november 2022, eller så kallad "no show", debiteras med kr 500. 

Eventuella allergier eller andra kostrestriktioner meddelas lämpligen i samband med anmälan.

Konferensmiddag torsdag 1 december kl 18.30

Torsdag kväll anordnar vi en konferensmiddag på Hambergs festvåning. Alla konferensdeltagare är varmt välkomna till denna middag. Deltagande på konferensmiddagen är kostnadsfritt! Anmälan är bindande och görs senast den 11 november 2022.

Övernattning & hotellbokning

För alla tillresande konferensdeltagare finns nu möjlighet att boka rum för övernattning på Clarion hotel Gillet till ett förmånligt pris! Priset är 1495,- per natt och inkluderar frukost. För att boka använder ni er av koden 15726 och ni kan boka via mail (reservation.cl.gillet@choice.se) eller telefon 018 68 18 00. Betalning sker på plats vid incheckning och sista dag för att boka till detta pris är 2 november 2022. OBS: Detta pris gäller alltså bara den som anmält sig och deltar på konferensen! Läs mer om hotellet här: http://www.nordicchoicehotels.se/.../clarion-hotel-gillet/

Efterutbildning för advokater

Den som önskar att tillgodogöra sig deltagandet på konferensen som efterutbildning för advokater bes kontakta Ludwig Irveland på Ludwig.Irveland@jur.uu.se med information om detta senast 28 november 2022, så att vi kan förbereda dokumentation om deltagande m.m. 

Senast uppdaterad: 2022-10-27